Cică, un „om” cu maşină

a DSC05566Despre aceşti trei căţeluşi drăgălaşi, de sub podul autostrăzii, am aflat că un „om” cu maşină i-a abandonat aici, sâmbătă seara.

Au vreo 2-3 luni, par a fi sănătoşi.

Zamfir, le-a dat din mâncarea ce luase, în raniţă, pentru hălăduiala noastră.

Această prezentare necesită JavaScript.

La întoarcere, ne-au primit ca pe cunoscuţi. Zamfir, le-a dat tot ce mai avea, de mâncare,  în raniţă. Dar, mai departe …

 

37 de gânduri despre „Cică, un „om” cu maşină

  1. Of-of… Citind titlul, pe blogroll, am ezitat sa accesez, gandindu-ma ca e vorba despre un animalut ranit… Apoi… m-am gandit ca nu strica sa mai adaug la „colectia neagra” un om fara suflet… Abandonul e la fel de rau… Prea multe nu-s de scris despre cei care abandoneaza animale… Incep cu „daca”… Daca ai fi aflat nr-ul masinii puteai reclama la cei de la Protectia animalelor… Daca telefonezi la cel mai apropiat adapost pentru caini nu vor veni sa-i ia? In BV se duc, iar daca se reclama si violenta asupra animalelor s-au ales unii si cu amenda… Poate e vreo asociatie care are site si de le trimiti fotografiile le vor posta pentru a sti cei interesati ca mai sunt caini abandonati… Poti distribui fotografia pe Facebook, catre cei care sunt din zona si ei sa distribuie mai departe, poate se gaseste cineva care sa-i ia sau care stie pe cineva care ar vrea sa-i ia sau stie unde ar putea fi dusi s.a.m.d.
    Pe scurt: stiu ca e usor de zis si mai greu de facut. Mai mult decat sa ii hranesti si sa intrebi in stanga-dreapta cine ar vrea catelusi… nu stiu ce altceva ai putea face si nici n-am de gand sa-ti dau „sfaturi” 🙂 pentru ca stii cel mai bine ce se poate si ce nu in zona unde sunt cateii abandonati.
    Fie sa gaseasca un adapost acesti catelusi!

    • # Ana: E uşor să cerţi pe cineva … Eu am probleme cu hipopotamii, din curtea comună, pentru Penelopa. Cum să mai pot aduce încă unul?! La fel, te-aş putea întreba şi eu: acum, că ai aflat despre ei, de ce nu fugi să-i iei de-acolo?!

Latră ceva, dar, ... nu fii câine!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s